sekilas pandang

19 April 2011  at 3:24 AM
Assalamualaikum. Harini aku nak kongsikan aktiviti yang telah aku jalankan bersama anak-anak muridku yang tersayang. Cikgu sayang kamu semua. Rajin-rajin belajor..Gambar lain akan diupload kemudian hari.

Bincang strategi nak main futsal

Pantang mengalah


Kat pusat akuatik. Aku yang kat depan sekali, mengalahkan murid
Jom mandi

Main Go Kart

Giliran cikgu pulak


Main boling

Lawatan ke kilang cokelat
Taman botani Putrajaya
                                 
         
Cikgu pulak yang lebih-lebih..haha


3 comments:

Trainer Fariz said...

cam best je nak join jugak la........errr abang fauzi nnt word verification kat blog ni ubahla kepada disable...saah satu orang bosan sebab nak komen kuar word verification nih

fauzi_yeop said...

kat mana nak uabahnye?x tahu..hahaha

Trainer Fariz said...

jap ea..fariz bg kat bcr die punyer tutorial